't Ateljee valt in de prijzen met de Kleitentoonstelling Hard Hart!

lees meer...

't Ateljee heeft opnieuw de cultuurprijs van de gemeente Boechout gewonnen! Na de beestige wandeling viel deze keer de Hard Hart tentoonstelling van het kleiatelier in de prijzen. In februari volgt de officiële prijsuitreiking, maar wij zijn nu alvast vol trots! 

In ons hart en in ons huis is plaats voor nieuwe mensen met een verstandelijke beperking.

lees meer...

We hebben op dit ogenblik plaats voor 3 nieuwe personen met een beperking. We verwelkomen je graag in één van onze huizen maar woon je liever zelfstandig? Dan is onze nieuwe studio misschien iets voor jou. Je kan ervoor kiezen of je overdag bij ons werkt of je eigen (voltijdse of deeltijdse) dagbesteding hebt. Lees er  hier alles over. 

De Wondere Wereld van De Ark Antwerpen: mooi filmpje van het foyer Madona

lees meer...

Het nieuwe boek van Jean Vanier kan je kopen op de administratie

lees meer...

Van meet af aan was de stichter van de Arkgemeenschap gefascineerd door het mysterie van Jezus zoals Hij verscheen in het Evangelie volgens Johannes. Een televisieprogramma over het evangelie van Johannes dat Jean Vanier verzorgde voor de Canadese televisie, gaf hem de kans het evangelie te presenteren vanuit de achtergrond van het leven in de Arkgemeenschap en met het oog op de noden van de wereld van vandaag. De commentaar is erop gericht de lezer te brengen tot geloof in en vertrouwen op Jezus, zodat hij het ware leven kan vinden door zijn naam.

De Ark Antwerpen viert haar 40ste verjaardag met een leuk filmpje.

lees meer...

"It is possible to make the dream for a new humanity become a reality. But it is funny that I have come to learn this from Musa, a man with an intellectual disability."

lees meer...