Project

Ze zeggen: 'Geld maakt niet gelukkig'. Maar wie gul is, kan ervaren: 'Geld schenken maakt gelukkig'. Giften maken het verschil in onze werking!

We hebben uw steun nodig!

Wil je De Ark Antwerpen steunen? Dan kan dat door een gift op het rekeningnummer BE25 7331 0410 5682 met een fiscaal attest vanaf €40. Je kan ook een actie voor ons organiseren of waarom hou je niet een feestje en laat je je genodigden geld geven voor een van onze projecten? Zo bouw ook jij mee aan een warme thuis en een plaats waar ieder 100% THUIS kan worden.

 

Projecten waar we in De Ark Antwerpen van dromen ...

- verbouwing Madona naar een warme, veilige thuis
- een ladenkast om onze kunstwerken in op te bergen
- zitmeubilair voor bij de petanquebaan
 

Organiseer een actie voor ons

Bak jij de lekkerste koekjes, heb je een andere fijn initiatief en ben je op zoek naar een goed doel? De Ark Antwerpen heeft nog veel dromen die je samen met ons kan waarmaken!

 

De wereld helpen

Als De Ark Antwerpen staan we niet alleen in de wereld. Er zijn veel Arkgemeenschappen in de wereld. Dagelijks volgen we het nieuws in de wereld en het nieuws uit de andere Arkgemeenschappen in de wereld. Op regelmatige basis komen we met vertegenwoordigers vanuit de verschillende landen samen voor vorming en ontmoeting. Als we de verhalen horen uit De Ark uit Haïti, Syrië en Egypte, dan worden we stil. Stil uit bewondering hoe zij dag in dag uit, ondanks de vele moeilijkheden, een verhaal van hoop brengen in hun -vaak letterlijke- verdeelde wereld. We kunnen niet aan de kant blijven staan bij de noden die we van hen horen. Daarom vinden we het ook belangrijk dat een deel van de giften die wij krijgen wordt gebruikt voor gemeenschappen die het meer nodig hebben dan wij. Op deze site kan je lezen over de concrete projecten waarvoor De Ark Internationaal steun vraagt: hier kan je lezen hoe jij een gift kan doen.

 

Ze zeggen: 'Geld maakt niet gelukkig'. Maar wie gul is, kan ervaren: 'Geld schenken maakt gelukkig'. Giften maken het verschil in onze werking!