Project

Goed nieuws! Belastingvermindering voor giften is momenteel 60% (ipv 45%). Stort vandaag nog voor De Ark Antwerpen op BE25 7331 0410 5682 met fiscaal attest. Jij geeft ons toekomst!

Een warme duurzame veilige thuis voor Madona

Het dak gaat eraf!

Madona, het eerste woonhuis van De Ark Antwerpen in Boechout, was dringend aan renovatie toe. Het dak lekte, de draaitrap was te gevaarlijk, de kamers waren te klein voor de huidige normen en de badkamer was niet langer aangepast aan de mensen die ouder worden. We renoveerden het huis en iedereen woonde tijdelijk in één van de andere woningen.

Sinds begin juli 2020 wonen we terug in Madona. Iedereen is blij met een mooie kamer, ruime badkamer, gemakkelijke trap en vooral een droog dak. Madona is terug een warme duurzame en veilige thuisKlik hier om een virtuele rondleiding te krijgen.

Hoewel de grootste verbouwingen achter de rug zijn, zijn we nog steeds op zoek naar investeerders voor dit project en volgende projecten. Omwille van corona konden veel fondsenwervingsacties niet doorgaan. We verzamelden slechts € 70 000 van de € 170 000. Er is ook nog wel wat werk aan de winkel in de tuin van Madona. De paadjes moeten vernieuwd worden en aan het tuinhuis zijn er ook reparaties nodig.

Jammer dat we u door corona niet persoonlijk een rondleiding kunnen geven door het vernieuwde Madona. Daarom maakten we dit filmpje voor u. Doneer voor het nieuwe huis van Elke (zie getuigenis) op BE25 7331 0410 5682.

Goed nieuws! Belastingvermindering voor giften is momenteel 60% (ipv 45%). Stort vandaag nog voor De Ark Antwerpen op BE25 7331 0410 5682 met fiscaal attest. Jij geeft ons toekomst!

--- getuigenis ---

We vroegen aan Elke die al 20 jaar in het huis Madona woont: Wat vind jij van jouw nieuwe huis en kamer? "Toch wel goed zo!" zei ze vol trots.

Elke uit Madona